Hívja nonstop ügyfélszolgálatunkat és kérje ingyenes ajánlatunkat!

Kapcsolat

Cégnév: 
Cartell-Holding Szolgáltató Kft.

Adószám: 
14206890-2-05

Cím:
3532 Miskolc, Győri kapu 149.

Tel:+36-70/866-4194

Web:
cartellholdingsecurity.hu
E-mail:
ch.cartellholding@gmail.com

Megosztás

Gyakori kérdések

Miért jobb vagyonvédelmi céggel őriztetnem a „lerakatomat”, ha a riasztóberendezés vagy egy éjjeliőr kevesebbe kerül?

A riasztóberendezés, különösen, ha távfelügyeletet is igényel hozzá, nem feltétlenül olcsóbb, ráadásul téves riasztás esetén, akár az éjszaka közepén és akár többször is ébresztik a megbízót, ami elég kellemetlen. Az éjjeliőr nem szakképzett személy, egy esetleges betörésnél, vagy lopásnál nm biztos, hogy szakszerűen tud eljárni, ráadásul nincs mögötte egy szakmai felelősségbiztosítással rendelkező vagyonvédelmi cég, hogy egy esetlegesen bekövetkező kárnál helyt álljon. A vagyonvédelmi cég viszont szakképzett, megbízható, munkáját maximális odafigyeléssel végző vagyonőrt fog az őrzés-védelemmel megbízni, akinek munkájáért felelősséget vállal.

Rendezvénybiztosítás

A több tízezres tömegrendezvények zavartalan lebonyolítását, melyeket elvégeztünk, garantálják munkánk minőségét, amelyet referenciáink igazolnak. A fizika felkészültséget talán mindennél ékesebben bizonyítja, hogy több küzdősport szövetség is minket kér fel rendezvényei biztosítására.

A fizikai képességek mellet őreink olyan tréningeken vesznek részt, amelyeken az átlagot meghaladó verbális képességeikkel szóban meg tudják oldani a felmerülő problémákat.

A rendezvénybiztosítás minden területén meg tudunk felelni, úgy, mint:

  • zártkörű rendezvények, 
  • protokoll jellegű fogadások,
  • kulturális- és sportesemények,
  • szabadtéri tömegrendezvények biztosítása akár olyan nagy létszámmal is, mint pl. a Miskolci Kocsonyafesztivál, ahol jóval több, mint száz fős biztonsági személyzettel vettünk részt.

Nézze meg rendezvényeken készült képgalériánkat »

Kérjen ajánlatot rendezvény biztosíttásra »