Hívja nonstop ügyfélszolgálatunkat és kérje ingyenes ajánlatunkat!

Kapcsolat

Cégnév: 
Cartell-Holding Szolgáltató Kft.

Adószám: 
14206890-2-05

Cím:
3532 Miskolc, Győri kapu 149.

Tel:+36-70/866-4194

Web:
cartellholdingsecurity.hu
E-mail:
ch.cartellholding@gmail.com

Megosztás

Gyakori kérdések

Miért jobb vagyonvédelmi céggel őriztetnem a „lerakatomat”, ha a riasztóberendezés vagy egy éjjeliőr kevesebbe kerül?

A riasztóberendezés, különösen, ha távfelügyeletet is igényel hozzá, nem feltétlenül olcsóbb, ráadásul téves riasztás esetén, akár az éjszaka közepén és akár többször is ébresztik a megbízót, ami elég kellemetlen. Az éjjeliőr nem szakképzett személy, egy esetleges betörésnél, vagy lopásnál nm biztos, hogy szakszerűen tud eljárni, ráadásul nincs mögötte egy szakmai felelősségbiztosítással rendelkező vagyonvédelmi cég, hogy egy esetlegesen bekövetkező kárnál helyt álljon. A vagyonvédelmi cég viszont szakképzett, megbízható, munkáját maximális odafigyeléssel végző vagyonőrt fog az őrzés-védelemmel megbízni, akinek munkájáért felelősséget vállal.

Kutyás őrzés

Ez az a szakterület ahol nehéz szerénytelenség nélkül nyilatkoznunk, mivel cégünknél jelentős számú olyan kolléga dolgozik, aki több évtizede foglalkozik őrző-védő kutyák kiképzésével és tenyésztésével. Felsorolni is nehéz lenne az ez idő alatt elért eredményeket, de talán eddigi munkánkat
minősíti, hogy felkértek minket a 2013-as Kutya Világkiállítás lebonyolításában való részvételre is. Nagyon jó kapcsolatban vagyunk Kanadai lovas csendőrség kutyás szolgálatával, Finn kutyás rendőrökkel, valamint az USA légiereje cégünk egyik biztonsági vezetőjétől szerzi be szolgálati kutyáit.

Referenciáink továbbá: számos kollégánk rendelkezik bronzkoszorús mesterkiképzői diplomával, valamint szolgálati kutyáink jelentős hányada munkavizsgás, tehát közterületen is bevethető.

 

Nézze meg kutyás őrzéseinkről készült képgalériánkat »

Kérjen ajánlatot kutyás őrzésre »