Hívja nonstop ügyfélszolgálatunkat és kérje ingyenes ajánlatunkat!

Kapcsolat

Cégnév: 
Cartell-Holding Szolgáltató Kft.

Adószám: 
14206890-2-05

Cím:
3532 Miskolc, Győri kapu 149.

Tel:+36-70/866-4194

Web:
cartellholdingsecurity.hu
E-mail:
ch.cartellholding@gmail.com

Megosztás

Gyakori kérdések

Miért jobb vagyonvédelmi céggel őriztetnem a „lerakatomat”, ha a riasztóberendezés vagy egy éjjeliőr kevesebbe kerül?

A riasztóberendezés, különösen, ha távfelügyeletet is igényel hozzá, nem feltétlenül olcsóbb, ráadásul téves riasztás esetén, akár az éjszaka közepén és akár többször is ébresztik a megbízót, ami elég kellemetlen. Az éjjeliőr nem szakképzett személy, egy esetleges betörésnél, vagy lopásnál nm biztos, hogy szakszerűen tud eljárni, ráadásul nincs mögötte egy szakmai felelősségbiztosítással rendelkező vagyonvédelmi cég, hogy egy esetlegesen bekövetkező kárnál helyt álljon. A vagyonvédelmi cég viszont szakképzett, megbízható, munkáját maximális odafigyeléssel végző vagyonőrt fog az őrzés-védelemmel megbízni, akinek munkájáért felelősséget vállal.

Cégünkről

Cartell-Holding Szolgáltató Kft.

Cégünk névváltozáson ment keresztül, jelenleg Cartell-Holding Szolgáltató Kft. néven szerepel a nyilvántartásban, de több, mint 20 éves múltra tekint vissza. Ebből kifolyólag nyilvánvaló, hogy az évek során mind a technika fejlődését figyelembe véve, mind az ellenőrzésünk alá tartozó objektumok és ott szolgálatot teljesítő vagyonőrök számát szem előtt tartva igyekeztünk a lehető leghatékonyabb vagyonvédelmi és ellenőrzési módszereket kidolgozni, s ezáltal megbizonyosodni arról, hogy az általunk foglalkoztatott vagyonőrök precíz és hatékony munkát végeznek. Legnagyobb hangsúlyt természetesen a megelőzésre fektetjük.


Őrzésvédelmi tapasztalataink szerteágazóak, a személy- és vagyonvédelem teljes skáláját átfogják pl. objektumok, telephelyek komplex vagyonvédelme; kulturális és sport rendezvények biztosítása; pénz- és értékszállítás; személyvédelem stb.


Referencia anyagunkból egyértelműen kiderül, hogy több olyan partnerünk van, akikkel gyakorlatilag a kezdetektől dolgozunk együtt, egymás munkáját segítve. Ez is azt bizonyítja, hogy rugalmasan tudtunk alkalmazkodni a hazánkban zajló változó gazdasági állapotokhoz.