Cartell-Holding Szolgáltató Kft. - Személy és vagyonvédelem

Cégünkről

Cartell-Holding Szolgáltató Kft.

Cégünk névváltozáson ment keresztül, jelenleg Cartell-Holding Szolgáltató Kft. néven szerepel a nyilvántartásban, de több, mint 20 éves múltra tekint vissza. Ebből kifolyólag nyilvánvaló, hogy az évek során mind a technika fejlődését figyelembe véve, mind az ellenőrzésünk alá tartozó objektumok és ott szolgálatot teljesítő vagyonőrök számát szem előtt tartva igyekeztünk a lehető leghatékonyabb vagyonvédelmi és ellenőrzési módszereket kidolgozni, s ezáltal megbizonyosodni arról, hogy az általunk foglalkoztatott vagyonőrök precíz és hatékony munkát végeznek. Legnagyobb hangsúlyt természetesen a megelőzésre fektetjük.


Őrzésvédelmi tapasztalataink szerteágazóak, a személy- és vagyonvédelem teljes skáláját átfogják pl. objektumok, telephelyek komplex vagyonvédelme; kulturális és sport rendezvények biztosítása; pénz- és értékszállítás; személyvédelem stb.


Referencia anyagunkból egyértelműen kiderül, hogy több olyan partnerünk van, akikkel gyakorlatilag a kezdetektől dolgozunk együtt, egymás munkáját segítve. Ez is azt bizonyítja, hogy rugalmasan tudtunk alkalmazkodni a hazánkban zajló változó gazdasági állapotokhoz.

Kapcsolat

Cégnév: 
Cartell-Holding Szolgáltató Kft.

Adószám: 
14206890-2-05

Cím:
3532 Miskolc, Győri kapu 149.

Tel:+36-70/866-4194

Web:
cartellholdingsecurity.hu
E-mail:
ch.cartellholding@gmail.com

Megosztás

Gyakori kérdések

Sürgős esetben, mennyi az a minimális idő, amely alatt egy objektum vagy egy munkaterület 24 órás őrzését meg tudják kezdeni?

Átlagosan 24 órán belül meg tudjuk kezdeni, vagy át tudjuk venni az őrzést, de nyilván ez a körülmények függvénye.