Hívja nonstop ügyfélszolgálatunkat és kérje ingyenes ajánlatunkat!

Kapcsolat

Cégnév: 
Cartell-Holding Szolgáltató Kft.

Adószám: 
14206890-2-05

Cím:
3532 Miskolc, Győri kapu 149.

Tel:+36-70/866-4194

Web:
cartellholdingsecurity.hu
E-mail:
ch.cartellholding@gmail.com

Megosztás

Gyakori kérdések

Magánszemélyként igénybe vehetem-e az összes szolgáltatásukat?

Természetesen igen. Legyen szó testőrmunkáról, saját tulajdonát képező bármilyen ingatlan vagyonvédelméről vagy akár pénz-illetve érték kísérésről, szállításról.

Cégünkről

Cartell-Holding Szolgáltató Kft.

Cégünk névváltozáson ment keresztül, jelenleg Cartell-Holding Szolgáltató Kft. néven szerepel a nyilvántartásban, de több, mint 20 éves múltra tekint vissza. Ebből kifolyólag nyilvánvaló, hogy az évek során mind a technika fejlődését figyelembe véve, mind az ellenőrzésünk alá tartozó objektumok és ott szolgálatot teljesítő vagyonőrök számát szem előtt tartva igyekeztünk a lehető leghatékonyabb vagyonvédelmi és ellenőrzési módszereket kidolgozni, s ezáltal megbizonyosodni arról, hogy az általunk foglalkoztatott vagyonőrök precíz és hatékony munkát végeznek. Legnagyobb hangsúlyt természetesen a megelőzésre fektetjük.


Őrzésvédelmi tapasztalataink szerteágazóak, a személy- és vagyonvédelem teljes skáláját átfogják pl. objektumok, telephelyek komplex vagyonvédelme; kulturális és sport rendezvények biztosítása; pénz- és értékszállítás; személyvédelem stb.


Referencia anyagunkból egyértelműen kiderül, hogy több olyan partnerünk van, akikkel gyakorlatilag a kezdetektől dolgozunk együtt, egymás munkáját segítve. Ez is azt bizonyítja, hogy rugalmasan tudtunk alkalmazkodni a hazánkban zajló változó gazdasági állapotokhoz.